Julbord 2018

Jullunch

Välkommen till jullunch från den 3/12. 2 sittningar, 11.00 och 13.15

Ända sedan grosshandlare Ando Wikström köpte Villa Marieberg 1912 har här varit en plats för mat och möten.

Ett rum med människor äro ett rum av energi, sade han och tog en lov genom kökets puttrande och doftande grytor. Oavsett om det var lunch eller högtidsbjudningar stod råvarorna i fokus.

Fisken skulle vara försilvrat blank, grönsakerna spänstiga och köttet mört och följsamt. Varje dag lade han sig vinn om att äta i ro. Låta tiden gå lite långsammare. Därtill i en miljö där gäster kunde trivas och göra sig hemmastadda.

Andos ambitioner lever kvar. Bara det bästa är gott nog.

Jullunchen kommer att innehålla klassiska rätter med råvaror från bland annat Sillmans på Löran. I år kommer vi att ändra på upplägget, vi kommer att servera jullunchen direkt i från köket, för att Ni skall slippa köer och trängsel Vi på Villa Marieberg ser  fram emot en fantastisk julbordstid. Välkommen till vår jullunch.     Vi kommer också att ha vår härliga julkasse som är för 2 personer, 675 kr kassen. Den innehåller det mesta man kan förvänta sig i matväg. Allt är naturligtvis hemlagat men fina råvaror från bland annat Löran. Den kan beställas fram till den 18/12, senast 15.00, och hämtas här på Villa Marieberg senast den 22/12 mellan 9-15 Bokning 060-12 08 11 eller info@villamarieberg.se