meny

Meny

Förstklassig meny utan att krångla till det

Kulinariska anrättningar med smaker som förför är vårt signum, liksom förkärleken till fisk som är Villa Mariebergs specialitet. Årstidens växlingar styr vår meny och lokala råvaror av hög kvalitet är hemligheten bakom det som är vårt framgångskoncept: Förstklassig mat utan att krångla till det.

Menyn gäller kvällstid och till ett minimum av 15 personer samt att alla i sällskapet väljer samma rätter (undantag specialkost).

Förrätt

  • Tartar av lättrökt röding med gurka, äpple & pepparrot  125:-
  • Skaldjursoppa med grillad pilgrimsmussla  125:-
  • Råbiff av innanlår, senapsmajonnäs, kapris & potatiskrisp 135:-

 

Varmrätt

  • Oxfilé med potatiskaka, bakad tomat, bearnaisesås & rödvinssky  325:-
  • Grillat reninnanlår, mandelpotatispuré, svamp, svartpepparsky & grönkål 305:-
  • Torskrygg med sidfläsk, betor, kantarell & rödvinssky 265:-
  • Bakad röding, beurre blanc, forellrom & potatispuré 265:-

 

Dessert

  • Hjortron, vaniljglass & knäckflarn  115:-
  • Äpple, sorbet, sockerkaka & vaniljkräm  105:-
  • Mjölkchoklad pannacotta, hallonsoppa & pistage 105:-
  • Liten sötsak till kaffet  50:-